Engji dhe Shyhretja shkëlqejnë në veshje Rugove

Engji ka ndjekur me seriozitet dhe sukses hapat e nënës.

Që të dya në shumë raste kalojnë në lajm dhe janë pjesë e rëndësishme e lajmeve, shkruan “Koosvarja”.

Pasi që kanë një stil të dalluar, në çdo kohë marrin vëmendje me stilin e tyre.

Në këtë veshje të bukur Rugove ato shkëlqejnë së bashku nënë e bijë.