May 24, 2024

Home

Maqedoni

Kosovë

Shqipëri

Pas një kohe të gjatë ndërtohen dy shtëpi të reja shqiptare në Medvegjë
Fillon debati për miratimin e propozim-rezolutës për gjenocidin në Srebrenicë
Të ruash gjuhën, kulturën, traditat shqiptare në Buzallkovë krenari e madhe fisnike e misionare
Me profesoreshën Merita Abazi, autore e disa librave me poezi dhe prozë!
Më e mira në Maqedoni në hedhjen e gjyles, 16-vjeçarja Jumna Fetahu, kampione për seniore
Kampioni “kuq e zi” nga Kumanova, Lavdrim Rexhepi, shënoi edhe një fitore

Showbiz

Adelina Tahiri na prezanton me të dashurën maqedonase të vëllaut të saj…
Adelina Ismaili – Shefqet Krasniqit: Mos m’prek në Shkurten, mos gabo zotëri