“A ke bërë seks me Antonelën?”, Atdheu përgjigjet troç

Atdheu tregoi nëse ka kryer marrëdhënie seksuale me Antonelën.

Konkurrenti i Kosovës, Atdhe Xharavina, para pak javësh kishte vendosur të largohet nga “Përputhen”. Por, me kërkesë të Antonelës dhe pëlqim të vajzave të tjera, ai është rikthyer në program, për të vazhduar njohjen me vajzat.I NGJAJSHËMATDHEU I BËN BEFASINË E VEÇANTË SARËS NË FESTËN E “PËRPUTHEN”Që nga rikthimi, ai është parë shumë i afërt me Antonelën dhe zhvilloi disa takime me të, teksa duken shumë të afërt.Atdheun e vunë në siklet publiku në puntantën e fundit të “Përputhen” ku e kishin pyetur direkt “A ke bërë seks me Antonelën”.Konkurrenti e mohoi një gjë të tillë, duke thënë “Po jua them troç që jo”.