Dritan Abazoviç me nënat e Srebrenicës: Allahu ju dhëntë shëndet! (VIDEO)

Zyrtarë të shumtë malazezë janë të pranishëm në përkujtimin e 26 vjetorit të gjenocidit kundër boshnjakëve në Srebrenica – Presidenti malazes Milo Gjukanoviç dhe delegacioni i tij, zëvendës Kryeministri Dritan Abazoviç, ministri i Jashtëm Gjorgje Raduloviç dhe Kryetari i Parlamentit të Malit të Zi, Aleks Beçiç.

Aty, Abazoviç, i cili e ka Bosnjen dhe atdhe të dytë për shkak të studimeve aty për disa vite, përcolli ngushëllimin tipik të vendit për nënat e Srebrenicës. /tesheshi/