July 22, 2024
Maqedoni

Qytetarit i iku gruaja për 1 Maj në Mavrovë: Iku me burr tjetër! (Video)

Një qytetar i cili kishte dalur për të festuar 1 Majin në Mavrovë thotë se i ka ik gruaja me dikë tjetër.

“Krejt majër është ama gruaja mka ik, ka shku tjetër kund, ka marrë tjetër burrë, ka ik për 1 Maj” thotë qytetari në Mavrovë i cili kishte dal për të festuar.

Pas kësaj deklarate, qi shihet duke vallëzuar dhe nuk dihet nëse i ka ikur vërtet apo ka bërë shaka./TS/