July 23, 2024
Maqedoni

Idri Istrefi: Struga është bastion i luftës kundër korrupsionit dhe keqpërdorimeve

Në Koroshishtën e njerëzve punëtorë

–Dhamë zotimet tona: Më shumë pastërti për fshatin, pa deponi të egra dhe me punonjës që kujdesen, më shumë rrugë të asfaltuara dhe të ndriçuara, më shumë hapësira për fëmijët, siguri në shkolla për nxënësit me hapësira te rregulluara, etj. Takuam njerëz të mirë, që na mirëpritën vetëm e vetëm për një arsye, për sinqertetin tonë, për pastërtinë tonë të ndërgjegjes dhe veprimtarisë sonë të deritanishme.
Ikëm nga Koroshishta me bindjen se jo vetëm ky vendbanim, po e gjithë Struga është një bastion kundër korrupsionit dhe keqpërdorimeve me pushtetin. Faleminderit #Koroshishtë!#votopastër#rretho6.