Artan Grubi i përqafuar me Edi Ramën në konferencën për “Jugosllavinë e Re” (Video)

Edhe pse shumë shqiptarë në Maqedoninë e Veriut e përkrahin Albin Kurtin e jo Edi Ramën lidhur me “Minishengenin”, i quajtuar shpeshherë edhe si “Jugosllavia e Re”, zevendeskryeministri në qeverinë e Maqedonisë së Veriut, Artan Grubi, ka prezantuar në Konferencën e kësaj iniciative në Shkup.
Në videon eksluzive të punlikuar nga TetovaSot, Grubi dhe Rama madje shihen të përqafuar pas “punës” së kryer me sukses bashkë me Vuçiqin dhe Zaevin në këtë konferencë, që krahasohet edhe me mbledhjen famëkeqe të AVNOJIT ku u themelua Jugosllavia e Titos.
Videon mund ta përcillni në fan page TetovaSot.