Maqedoni

Vuqiçiç i beson Ramës, Edi Rama: Do të them pranoje Kosovën!

Në një moment gjatë Forumit Ekonomik në Shkup, presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiq për të dëshmuar besueshmërinë dhe qëllimin e bashkëpunimit rajonal në shaka tha se “do të nënshkruaj çfarëdo që thotë Edi Rama”. Kësaj deklarate kryeministri i Shqipërisë Edi Rama iu përgjigjsh duke thënë “Tani dëshiron që unë të them të njoh Kosovën, dhe ky nuk do të nënshkruaj”.

– Vuqiç: Miq të dashur, nuk di çfarë do të thotë Edi për këtë, por çfarëdo që të përgjigjet për këtë, 100 për qind që ai do ta thotë, unë do ta nënshkruaj menjëherë. Vetëm që ta dini paraprakisht, çdo fjalë.

-Rama: Tani ky do që unë të them për njohjen e Kosovës, dhe nuk do të nënshkruaj.