July 23, 2024
Maqedoni

Vazhdon ulja e numrit të të infektuarve me covid në Maqedoni

Vazhdon trendi i uljes së numrit dhe i përqindjes të rasteve të reja me KOVID-19. Po zvogëlohet edhe numri i rasteve aktive i cili arrin 2091, nga të cilat gjysma janë në Shkup.

Pas kryeqytetit më së shumti raste aktive ka në Prilep-148, në Manastir-135 dhe në Veles 101,

Reklame
ndërsa në qytetet tjera numri i tyre është nën njëqind. Pa asnjë rast aktiv janë Dojrani dhe Pehçeva.