Trençevska: Fëmijët dhe shkollat ​​janë të sigurta, të mos krijojmë panik te qytetarët

Edhe ministri Spasovski dhe prokurori Bubevski dje thanë se është rast i izoluar. Nuk duhet të krijojmë panik tek qytetarët se nuk janë të sigurt për ne. Fëmijët janë të sigurt, tha sot ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jovanka Trenchevska, e pyetur nëse të rinjtë janë të sigurt dhe të sigurt pas vrasjes së vogëlushes Vanja Gjorçevska.

Sipas saj, epoka e re krijon sfida dhe se zhvillimi i teknologjisë IT dhe rrjeteve sociale, në vend që të përmirësojë informacionin, përmes lajmeve të rreme dhe gjuhës së urrejtjes krijon probleme me shëndetin mendor te një pjesë e madhe e njerëzve.

“Si institucione duhet t’i përshtatemi kësaj kohe të re dhe si MPPS ku fëmijët janë përgjegjësia jonë, dua t’i siguroj njerëzit se fëmijët dhe shkollat ​​janë të sigurta”, tha Trençevska.