June 17, 2024
Maqedoni

Gazetari maqedonas: Në Listen e zezë amerikane nga BDI janë Arifi, Bexheti dhe Mexhiti (Video)

Në pyetjen e shikuesve në epizodin e sotëm të “Muhabete të rënda” të kryeredaktorit të INFOMAKS, Aleksandar Mitovski, shpalos se egzistojnë informacione për ate se cilët persona mund të gjenden në listën e zezë në SHBA-ve.

-Shpekulohet për Teuta Arifin, Blerim Bexhetin dhe gjykatës të cilët kanë bashkëpunuar me ta, një deputet nga përbërja aktuale e BDI-së, përmendet edhe Izet Mexhiti, do të ketë edhe nga VMRO-DPMNE dhe nga LSDM, një listë interesante, tha Mitovski kryeredaktor i Infomaks gjatë emisionit të sotëm, përcjellë Top24

Ndiqeni emisionin nga minuta e ( 14:00)