Për fshatrat shqiptare vetëm premtime, shikoni çfarë çerdhe ndërtohen në fshatrat maqedonase! (Foto)

Çerdhe për fëmijë në formë të rrethit. Ky “margaritar” arkitwkture është ndërtuar ne fshatin Vollkovë të Gjorçe Petrovit (Shkup), i banuar me serbë dhe maqedonas. Për fshatrat dhe shumicën e komunave shqiptare vazhdojnë premtimet, “jo në këtë mandat, po do ta bëjmë në mandatin tjetër”.