LSDM: VMRO dëshmoi se është kundër Bashkimit Evropian

Maqedoni

Përmes një njoftimi të LSDM-së thuhet se sot u dëshmua se para koalicionit proevropian e vetmja ideologji e VMRO-DPMNE-së dhe të majtës janë bllokimet dhe vonesat.

“80 për qind e qytetarëve të Maqedonisë proevropian do ta mbajnë mend dhe nuk do t’ua falin atyre që për asnjë arsye e bllokojnë rrugën drejt Bashkimit Evropian”, thonë nga LSDM.

Nga kjo parti shtojnë se të gjithë e mbajnë mend kur qeveria e Gruevskit e bllokoi rrugën drejt BE-së dhe NATO-s dhe se si Mickoski ka votuar kundër anëtarësimit në NATO.

“Sot e pamë se Mickoski është sikurse Guevski. Dëshiron të na vonojë edhe 11 vite”, thonë nga LSDM duke shtuar se do të bëhen përpjekje maksimale që të heqin bllkimet e VMRO-DPMNE-së.

Related posts

Kovaçevski: Vendimi për të votuar kundër Ligjit për amnisti nuk duhet të ndikojë në raportet e partnerëve të koalicionit

Lideri MK

Takohen Menduh Thaçi dhe Ali Ahmeti

Lideri2 MK

Qytetarët e Maqedonisë në numrin 191 mund të denoncojnë rritjen e çmimeve për produktet e “ngrira”

Lideri2 MK