Maqedoni

VIDEO/Policia arrestoi 31 persona në Koçan!

Në kuadër të kontrolleve të përbashkëta mes Ministrisë së Punëve të Brendshme, Inspektoratit Shtetëror të Tregut, Inspektoratit për Punë dhe Drejtorisë për të Ardhura Publike, gjatë mbrëmjes së që lëmë pas kanë kapur 39 persona në objekt hotelerik të cilët nuk posedonin certifikatë të Kovid-19, transmeton TV21.

Siç njoftojnë nga MPB-ja, te dy persona janë vërtetuar certifikatë fals të vaksinimit dhe janë kapur 26 fëmijë pas orës 00:00.

“Një fëmijë është kapur edhe me thikë”, qëndron më tej në njoftim.

Janë mbyllur tre objekte hotelerike dhe janë arrestuar 31 persona, transmeton TV21.