Maqedoni

LSDM: Pendarovski ka vizion të sigurt për të ardhmen evropiane të vendit

Stevo Pendarovski është kandidat i fitues i cili ndan vlerat progresive, me vizion të sigurt për të ardhmen e Evropës, thonë nga LSDM.

“Në mandatin e tanishëm Pendarovski tregoi se çfarë do të thotë president i vërtet për qytetarët.

Në mandatin e parë vendin u bë anëtare e Aleancës, dhe tani është koha e hapit të ardhshëm, në mandatin e dytë të Pendarovskit vendi do të bëhet anëtare e BE-së.

Qytetarët e Maqedonisë kërkojnë progres, paqe dhe qetësi”, thonë nga LSDM.