Leonora Jakupi: Feja islame ma ndalon të bëjë ‘tatuazhe’

Këngëtares Leonora Jakupi nuk i pëlqejnë tatuazhet dhe asnjëherë nuk ka menduar të ketë ndonjë, pasi më shumë i pëlqen vetja, natyrale.

Leonora thotë se nuk ka asnjë tatuazh, pasi për shijen e saj nuk duken mirë dhe janë të rrezikshëm për shëndetin.

“Arsye tjetër pse nuk i dua tatuazhet është se jam besimtare e madhe dhe feja jonë i ndalon, kështu që ka shumë motive që asnjëherë nuk më ka shkuar mendja të bëj diçka të tillë dhe jam kundër, pasi më pëlqen natyralja dhe ashtu si më ka falë Zoti”, tha Leonora