Kosovë

Largohet flamuri serb nga kalaja e Zveçanit

Flamuri serb që ndodhej në kalanë e Zveçanit është hequr gjatë natës.

Së fundi, ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla dhe ai i Vetëqeverisjes Lokale, Elbert Krasniqi hoqën dy tabela në Veri, njërin me flamurin serb dhe tjetrin me qytetarë nderi të Zveçanit.
“Shkoj për Shumadi”, kanë komentuar shqiptarët në rrjetet sociale duke e pritur me gëzim kete lajm.