Ky është klubi kosovar ku agjërojnë të gjithë nga kryesia te futbollistët (VIDEO)

Sportistë të sporteve të ndryshme agjërojnë muajin e Ramazanit në Kosovë.

Klubet futbollistike kanë njoftuar për një pjesë të madhe të futbollistëve dhe stafit, të cilët agjërojnë. Mirëpo, ekziston një klub në Kosovë ku duke filluar nga kryesia, stafi dhe të gjithë futbollistët janë agjërueshëm.

Bëhet fjalë për FC Sharrin, klubi nga Hali i Elezit, ku drejtor i klubit është Hoxhë. Mirëpo edhe pse i gjithë klubi janë duke e kryer obligimin e muajit të Ramazanit, kjo sipas Hoxhës nuk ndikon në performancën e tyre në fushë.