May 24, 2024
Sport

Kampioni i Shqipërisë dhe i Kosovës arrijnë në Likovë në Turneun e shahut “Komandant Tigri”

Sot po zhvillohet Turneu i VlIl-të memorial i shahut Fadil Nimani – Komandant Tigri, i organizuar nga Komuna e Likovës dhe klubi i shahut ” Teuta ” – Likovë.

Vlen të ceket se janë duke marrë pjesë edhe kampioni i Kosovës dhe kampioni i R.Shqiperis, në mesin e 130 pjesmarrësve në këtë turne.