Showbiz

Gold Ag me djalin viziton Ladorishtin e Strugës, nuk ka harruar mikpritjen e tyre në vitin 1999

“Shtëpitë mbrapa meje janë shtëpitë që na e hapën derën kur na përzunë nga shtëpitë tona në Prillin e vitit 1999.Edhe pse tani janë të pabanuara unë vi sa herë që mundem e i vizitoj.Edhe pse malli për Kosovë ishte i madh, kjo familje na bëri që të ndjehemi si në shtëpinë tonë.Ishte një plak dhe një plakë në moshë që kan ndërruar jetë para ca vitesh, por ata janë në zemrën time e në lutjet e mia gjithmonë.Krejt ky fshat është plot zemër e dashni, mund të flas gjatë për këtë vend se 3 muaj më mbajtën si djalin e tyre, por unë erdha me ndi pak erën e kësaj toke e me ia tregu edhe djalit tim vendin ku babai i vet në moshë 12 vjeçare erdhi këtu pa dashje dikur, por sot me dashje nisem nga Prishtina për vizitë.

Faleminderit LADORISHTI IM ❤️”, shkruan Arian Agushi-Gold AG