Shqipëri

Gangsterat me kapuç sulmojnë protestuesit paqësor të opozitës Gangsterat me kapuç sulmojnë protestuesit paqësor të opozitës

Protesta e zhvilluar sot nga opozita ishte e qetë dhe u mbyll pa incidente nga protestuesit, derisa ‘gangsterët me kapuçë’ të porositur nga qeveria dhe të infiltruar mes protestuesve, zbritën në turmë për të intimiduar qytetarët të cilët po shpërndaheshin qetësisht.

ImageImageImageImageImageImageImage