Eksluzive/ Dy deputetë të BDI – së largohen përshkak të revoltës? Ja cilit subjekt priten t’i bashkangjiten

Me përplasjet në BDI që përfunduan me fraksion të ashtuquajturës “Grupa e Zjarrit” ku tash priten te dalin me Levizje te re Politike, shkruan Zëri Shqip.

Jozyrtarisht edhe dy deputet tjerë t’i bashkangjiten opozitës me konkretisht Alternativës. Sipas burimeve jozyrtare nga Alternativa mësohet se dy deputetët e BDI-së janë tepër të revoltuar dhe të shqetësuar sepse BDI ka devijuar nga percaktimet programore si çështja e Gjuhë Shqipe 20 %, investimet ka pjesa e shqiptarëve etj.

Decizive ka qenë pjesmarrja e Alternativës në pushtet ku përgjatë 13 muajve treguan se si mund të punohet, investohet me vepra konkrete e projekte kapitale ka pjesa shqiptarëve./Zëri Shqip