July 23, 2024
Maqedoni

Dr. Pëllumb Vela mori detyrën e drejtorit në Spitalin Klinik të Tetovës

Nga data 28.03.2023, Pëllumb Vela është emëruar Drejtor i Spitalit Klinik të Tetovës.
Me këtë rast, ai premtoi se gjatë punës së tij synimi kryesorë do të jetë avancimi i shërbimit mjeksor ndaj pacientëve si dhe investime ne aparaturë mjeksore dhe infrastrukturën e Spitalit.
“Dua të shpreh respektin timë për të gjithë ata që më përkrahën,ndihmuan dhe më besuan të udhëheq me këtë institucion të rëndesishëm”, theksoi Vela.