Dogana e Maqedonisë: Prokuroria heton mallin e konfiskuar në Aeroportin e Shkupit

Drejtoria Doganore njofton se hetimi për mallin e konfiskuar në Aeroportin e Shkupit është nën kontrollin e Prokurorisë Themelore Publike për Krim të Organizuar dhe Korrupsion.

“Personat e autorizuar të Drejtorisë Doganore i ndërmarrin të gjitha masat dhe aktivitetet me kërkesë të Prokurorisë”, thonë nga dogana.

Ata shtojnë se për të gjitha pyetjet në lidhje me këtë, prokuroria ka përgjigjet.