Dogana e Maqedonisë konfiskoi veshmbathje të brenduara në vlerë të 19,9 milionë denarëve

Maqedoni

Nga Drejtoria e Doganave njoftojnë se në Pikën kufitare Deve Bair janë konfiskuar veshmbathje të brenduara në vlerë të gati 20 milionë denarëve,
. Ngarkesa po vinte nga Turqia, ndërsa si destinacion përfundimtar kishte Bosnje dhe Hercegovinën.

“Pothuajse 2 mijë copë rroba të brenduara, këpucë dhe çanta femrash me firmën e Louis Vuitton, Dior, Montclair, Gucci, Versace, Burberry, Michael Kors dhe markave të tjera të famshme të modës janë sekuestruar nga një ekip mobil i Departamentit të Kontrollit dhe Hetimeve, pas kontrolleve në një automjeti mallrash që ishte i regjistruar për transit në vendkalimin kufitar Deve Bair. Ngarkesa vinte nga Turqia dhe është dashur të transportohet në Bosnje dhe Hercegovinë. Sipas vlerësimit, nëse këto produkte shiten si origjinale, vlera e tyre totale në treg do të ishte 19,9 milionë denarë”, thonë nga Drejtoria e Doganave.

Related posts

ASH: Merkos t’i merren kompetencat për arsimin fillor

Lideri2 MK

LSDM akuzon VMRO-DPMNE-në se nuk mbështeti heqjen e kamatave

Lideri2 MK

Përleshje me armë në Çair, ka të arrestuar e të lënduar

Lideri2 MK