Dika: Situata politike është e paqartë, drama do të vijojë

Sipas mjekut dhe analistit Artan Dika, përveç asaj që ndodhi sot në Kuvend, qeveria nuk ka shpëtuar sepse numrat nuk i ka, pasi tani jemi në një situatë 60 me 60, ku do të mjaftonte një ligj i parëndësishëm të rrëzonte sërish qeverinë. Ai tha se kjo dramë do vijojë edhe në ditët në vijim sepse institucionet nuk mund të funksionojnë në këtë mënyrë.