50 minatorë kanë mbetur nën Trepçë që 15 orë, shkak një defekt i energjisë elektrike

50 punëtorë të Minierës së Trepçës, kanë mbetur të bllokuar që nga mbrëmë në ora 21 :00.

Burime të “ Indeksonline “, bëjnë me dije se e gjithë kjo ka ndodhur, për shkak të një defekti me energji elektrike.

Punëtorët e bllokuar, përfshinë horizontet 9, 10 dhe 11.

Burimi po ashtu ka bërë të ditur se gjendja e punëtorëve të bllokuar në Trepçë është e mirë dhe se po bëhen përpjekje maksimale,që punëtorët të dalin sa më shpejtë nga aty.