June 17, 2024
Maqedoni

aziri: Në Maqedoni më lehtë marrin shtetësi kriminelët ndërkombëtar sesa qytetarët që kanë lindur këtu

Aziri: Në Maqedoni më lehtë marrin shtetësi kriminelët ndërkombëtar sesa qytetarët që kanë lindur këtu

Deputeti i Aleancës për Shqiptarët, Elmi Aziri në konferencën e sotme për shtyp në Kuvend ka komentuar rastin “Mafia”, duke e lidhur me Ligjin për Shtetësi.

“Skandali ka të bëj me pajisjen me shtetësi dhe me dokumente udhëtimi për 214 kriminel dhe narko-diler të huaj. Në Republikën e Maqedonisë së Veriut më lehtë mund të merr shtetësi si kriminel dhe shpërndarës i narkotikëve në rrjetin ndërkombëtarë , sesa të jesh i luindur dhe rritur në këtë shtet”, tha mes tjerash Aziri.