Shqipëri

Zelensky nuk e njeh Edi Ramën, e quan si kryeministri i Malit të Zi

Edi Rama ndodhet sot në Ukrainë, në shtetin, i cili që prej datës 24 shkurt ka qenë në qendër të të gjithëve për shkak të luftës me Rusinë. Pak minuta më parë ai është takuar me presidentin e Ukrainës, i cili mesa duket nuk e njeh fare Ramën.

Siç shihet nga postimi në Facebookun e Volodymyr Zelenskyt, ai e prezanton Ramën si kryeministrin e Malit të Zi, ndërsa Abazoviçin si kryeministrin e Shqipërisë.
Kaq ka mjaftuar dhe ky përshkrim ka bërë xhiron e rrjeteve sociale.