June 17, 2024
Kulturë

Vjen libri më i ri i Kim Mehmetit

Këto ditë Shtëpia Boturse “Logos-A” lexuesve ua sjell librin më të ri të shkrimtarit Kim Mehmeti. Në këtë vepër autori shpalos kujtimet nga e kaluara e tij, mirëpo ai flet edhe për gjendjen aktuale që ka pllakosur shoqërinë dhe hapësirat tona shqiptare.

Logos-A
Frymëzimi vazhdon…

Libri: NGA ALBUMI I FOTOGRAFIVE TE LARGËTA
– Ese për vetveten –
Autor: Kim Mehmeti
Formati: A5
Faqe: 214