VIDEO | Komentatori arab i sportit “çmendet” nga bukuria e vajzës në fokus të kamerave dhe fillon të këndojë!

Komentatori arab e vuri në sy atë dhe filloi të këndonte.
Përkthim:
Ajri në zemrën time u rrit dhe u dashurova.
Nuk është faji im, ishte aksidentale
Unë nuk kam asgjë tjetër në jetën time
Unë, zemra ime, dhe gjithçka i përket asaj.