June 21, 2024
Maqedoni

Vetura e vrasësve ka qenë me targa të falsifikuara

Vetura e vrasësve, që ende mbeten të panjohur
për autoritetet e rendit, është gjetur në rrethinën e Shkupit, e djegur.
Siç mësohet nga burimet brenda MPB-së, ajo ka
mbajtur targa false.

Prokuroria paraprakisht ka dalë me një kumtesë
për media, ku bëri të ditur se ende kërkohet për ti gjetur vrasësit.

Vrasësit me maska, kanë hyrë në lokal dhe kanë
qëlluar në drejtim të dy personave që kanë
vdekur në vend ngjarje, ndërkaq personi i tretë
është dërguar në spital në gjendje të rëndë.