“Vendi i Kosovës është në Bashkimin Evropian”

“Vendi i Kosovës është në Bashkimin Evropian”

“Bashkimi Evropian nuk është i plotë pa Kosovën”

“75 milion euro ndihmë e menjëhershme buxhetore për Kosovën në përballimin e krizës energjetike”

“500 milion euro për rajonin ku Kosova mund të përfitojë me projekte konkrete në fushën e energjisë”

“Kosova ka përmbushur të gjitha kriteret dhe e meriton liberalizimin e vizave”

Falënderim i përzemërt për Presidenten e Komisionit Evropian, Ursula von der Leyen, për këto mesazhe inkurajuese e mbështetëse për Republikën e Kosovës. Llogarisim në lidershipin tuaj përderisa ndërmarrim hapa të guximshëm drejt sundimit të plotë të ligjit dhe mbrojtjes së vlerave evropiane. 🇽🇰🇪🇺

(Vjosa Osmani, Presidente e Kosovës)