Tarik Hasanoviq nga Novi Pazari humbi betejën për jetën – qëluuar direkt në kokë nga Veljko Miletiq!

Vëllai ynë Tarik Hasanoviq u kthye te Zoti i tij, e lusim Allahun e Madhëruar që t’i dhurojë Xhenet të bukur dhe sabur familjes shkruan, sandzakdanas.rs

Tarik Hasanoviq nga Novi Pazari humbi betejën për jetën – qëluuar direkt në kokë nga Veljko Miletiq!

Dita e premte është e mbuluar me trishtim dhe mosbesim në mbarë Novi Pazarin. Tarik Hasanoviq, pjesëtar i çmuar i komunitetit tonë, humbi jetën tragjikisht pas një lufte të gjatë për jetë. Mosmarrëveshjet për çështjet e biznesit mes tij dhe Veljko Miletiqit u përshkallëzuan në një pikë të paimagjinueshme.

Veljko Miletiq ka nxjerrë armën dhe gjakftohtësisht ka qëlluar drejtpërdrejt në drejtim të Tarik Hasanoviqit, duke e goditur në kokë. Hasanoviq, i cili kishte luftuar për jetën për një kohë të gjatë, ka ndërruar jetë përkundër reagimit të ndihmës së shpejtë.

Mosmarrëveshjet ekzistonin prej disa kohësh, por askush nuk mund ta parashikonte përfundimin tragjik që do të zhvillohet. Ngjarja tragjike ndodhi para dëshmitarëve të shumtë të tronditur të cilët do ta mbajnë atë skenë përgjithmonë me vete.

I gjithë komuniteti është në tronditje dhe pikëllim për humbjen e Tarik Hasanoviqit, i cili njihej si njeri i përkushtuar dhe punëtor. E lusim Allahun e Madhëruar që t’i dhurojë Xhenet të bukur dhe familjes së tij në këto momente të vështira. Hetimi për këtë krim është në vazhdim, ndërsa komuniteti përpiqet të gjejë kuptim në këtë tragjedi të paimagjinueshme.