June 21, 2024
Maqedoni

Taravari: Sulmoni Bujaren dhe Danellën, se sot do të lirohet Sasha, aupton

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari ka reaguar lidhur me sulmet për shfuqizimin e emërtimeve të rrugëve në Shkup, ndonëse bëhet fjalë për çështje procedurale.

Sipas Taravarit këto sulme po bëhen për ta mbuluar turpin me lirimin e Sasho Mijalkovit.

“Sulmoni Bujaren dhe Danellën, se sot do të lirohet Sasha, aupton 🤔
Mandej vijnë festat e vitit të ri, dhe harohet si spitali modular në Tetovë dhe fatkeqësia në Bullgari…#Eurointegrimet”, ka shkruar Taravari. (INA)