Taravari pyet: A do të mundet Open Balkan të hapë ato dyer të mbyllura nga gjaku dhe lufta në gadishullin tonë?

Maqedoni

Kryetari i Komunës së Gostivarit ka reaguar ndaj Samitit të iniciativës rajonale “Open Balkan” i cili u zhvillua sot në qytetin e Ohrit, duke pyetur se a do të mundet Open Balkan të hapë ato dyer të mbyllura nga gjaku dhe lufta në gadishullin tonë, transmeton TS.

Taravari përmes Facebook shkruan:

A do të mundet Open Balkan të hapë ato dyer të mbyllura nga gjaku dhe lufta në gadishullin tonë?…këtë e dinë vetëm familjet që i kanë humbur njerëzit e tyre në luftë…a mundet Vuçiçi t’i bindë për shembull shqiptarët se ai nuk mendon më se Kosova dhe njerëzit e saj nuk janë pronë e tij apo e kujtdo?! Nuk e di…shpresoj ta dijë Rama…

Related posts

Maqedoni: 11 tetori ditë pushimi për të gjithë qytetarët

Lideri2 MK

Ozdemir: Gjermania dëshiron ta shohë Maqedoninë e Veriut sa më parë në BE

Lideri2 MK

Ish zv/kryeministri i jep komplimente ministrit Osmani për buzëqeshjen e bukur!!! (Video)

Lideri2 MK