Maqedoni

Taravari nderohet në Shqipëri me çmimin Albanian Grand Exellence 2023

Kryetari i Ash-së dhe i Komunës së Gostivarit z.Arben Taravari nderohet nga Shqipëria me çmimin Albanian Grand Exellence 2023

Ky çmim i ndahet z.Taravari në 11 vjetorin e kësaj ceremonie, më e rëndësishmja e llojit të saj.

Këtë e ka bërë të ditur edhe Taravari në rrjetin social Facebook në një postim bashkangjitur me një video në përshkrimin e te cilës shkruan “Faleminderit Shqipëri!

Faleminderit Albanian Exellence 🙏”