Shkurte Fejza me një lajm të gëzueshëm: U shërova pas dy javëve të vështira!

Përshëndetje miqësia ime.
Falemnderit Zotit.
Pas dy javë përballje të rënda me Covid 19 por duke ju falenderuar angazhimit maksimal të fëmijëve tanë për shërimin tonë dhe mjekëve të nderuar dr. Arben Vishaj dhe dr. Behxhet Osmani ja pra sot po ju shkruajmë me Hajrushin sërish dhe iu informojmë se ia dolëm me sukses.
Kujdes ruajeni shëndetin.