May 22, 2024
Maqedoni

Shkup, një pjesë e Çarshisë sot do të mbetet pa ujë

Për shkak të një defekti të tubit të ujësjellësit dhe mbylljes së rrugës “Belgradska” pranë Teteksit, sot do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë për një pjesë të Çarshisë, për rrugën “Albert Staniç”, “Drvarska”, “Atanas Babata” dhe ” Josif Mihajlovi”, transmeton Alsat. Siç është informuar nga N.P. “Uji dhe Kanalizimet – Shkup”, furnizimi me ujë do të ndërpritet nga ora 08:50 deri në përfundimin e defektit.