Maqedoni

Shkup, kali “banon” në ballkonin e një banese në qendër të qytetit (Foto)

Fotografitë e një kali të lidhur në ballkonin e një banese në lagjen “Debar Maallo” në qendër të qytetit në Shkup, janë shperndare në rrjetet sociale.
Qytetarët kanë njoftuar ekipet e Kopshtit Zoologjik kanë dalë në këtë lagje, ku kanë konstatuar se kali ka qenë i lidhur në ballkonin e një banese të zbrazët ku nuk ka jetuar askush.
Ata kanë arritur ta nxjerrin kalin dhe ta dergojne në Kopshtin Zoologjik të qytetit.