Realizohet endërra e dy vëllezërve Hamëz e Adem Jashari (Video)

“Dëshira jonë o veç me e pasë një dhomë se edhe kauqat nuk i kemi t’mirë”, kanë thënë para ca kohe dy vëllezërit Hamëz e Adem Jashari.
Me të dëgjuar deshiren e tyre, gazetarja e ATV ka kontaktuar bizneset, transmeton Lideri.mk. Disa prej tyre kanë treguar vullnet për të ndihmuar dhe tani dëshira është realizuar siç është më mirë.

Video në këtë Link: https://fb.watch/kQOTnm-GJg/?mibextid=cr9u03