Maqedoni

Qeni kafshon tmerrësisht 5 vjeçarin në Reçicë të Vogël!

Një pesëvjeçar është su*lmuar nga një qen endacak para derës së shtëpisë… Fotografitë e dërguara deri në Pa Censurë nga i ati i djalit të lë*nduar tregojnë pamje të rënda të gjendjes shëndetësore në të cilën gjendjet djali!

“Djali është su*lmuar para derës së shtëpisë, për fat është shpëtuar nga një zonjë e cila rastësisht ka kaluar aty pranë” thotë babi i djalit!

Spitali Klinik i Tetovës nuk ka pasur vaksinë kundër helmimit nga qentë dhe djali është dërguar me urgjencë në Klinikën e Shkupit!

Djali me urgjencë është dërguar në Spital ku i kanë fashuar kokën dhe shpinën! Policia ka ardhur në vendngjarje dhe presim që të raportojë për detajet!