Maqedoni

Për 24 orë u grumbulluan mjetet për shërimin e Ramazan Xhelilit nga Shkupi

ELHAMDULILAH
Falemenderimet i takojnë vetëm Allahut

Në emër të familjes së Ramazan Xhelilit shprehim falemenderim të madhë ndaj gjithë ato njerëz human dhe bamirës që kontribuan për shumën e të hollave ku më pakë se 24 orë u arriten të mbëlidhen gjithë të hollat për vllaun dhe shokun tonë Ramazan Xhelili, Allahu ju shpërbleftë e ju gradoftë me Xhennet me respekte nga familja Xhelili…
Zoti mos i humbt bamirësit ku do që janë…