Pendarovski për çaj në Çarshi: Gjithmonë kemi çka të mësojmë nga esnafët (Foto)

Presidenti Stevo Pendarovski ka vizituar sot Çarshinë e Vjetër të Shkupit, për të pi çaj dhe për të bashkëbiseduar me esnafët dhe qytetarët.

“E diel paradite për çaj dhe muhabet në Çarshinë e Vjetër.
Gjithmonë ka cka të degjohet dhe mësohet nga muhabetet esnafe të bashkëqytetarëve tanë”, ka shkruar Pendarovski në Facebook pas vizitës në Çarshi.