Maqedoni

Pas një kohe të gjatë nafta bie nën 70 denarë

Komisioni Rregullator i Energjetikës ka vendosur që të lirohen karburantet, përcjell TV21. Çmimi i benzinës Eurosuper BS-95 do të ulet për 1 denarë, i Eurosuper BS-98 për 1,5 denarë, dhe i naftës për 2 denarë.

Çmimet pas mesnatës, sipas vendimit të fundit të KRRE-së:

Eurosuper BS-95- 80 den/l

Eurosuper BS-98- 82 den/l

Nafta- 69 den/l

Vaji ekstra i lehtë- 68 den/l

Mazuti- 41 den/kg