Një polic tërhiqet nga vendvotimi në Çair, u ka bë presion vëzhguesve

Një polic shqiptar është tërhequr nga vendvotimi në shkollën “7 Marsi” në Çair, pasi u ka bë presion vëzhguesve të një partie politike. Siç njoftojnë burime nga MPB, polici është denoncuar në OBSE/ODIHR dhe në kontrollin e brendshëm të MPB-së prej ku kanë vepruar duke e tërhequr policin në fjalë nga vendvotimi.
Ndaj tij është hapur procedurë dhe do të përballet me masa adekuate, thonë burime në MPB.