July 23, 2024
Maqedoni

Në Kodrën e Diellit në Tetovë janë matur temperatura minus 7 gradë!

Në Kodrën e Diellit në Tetovë mëngjesin e sotëm janë matur MINUS 7 gradë Celsius, shtatë në Gjevgjeli. Sipas informacioneve nga DPHM, mëngjesin e sotëm janë matur -5 gradë në Mavrovë Anovë, -4 Manastir, Ohër, Pretor dhe Krushevë, -2 Prilep, Tetovë, 0 Kriva Pallankë, 1 Shkup-Petrovec dhe Berovë, 2 gradë në Kumanovë dhe Vinicë, 3 Shkup-Zajçev Rid, 4 Shtip, Veles dhe Kavadar, 5 Strumicë dhe Dojran dhe 6 gradë në Demir Kapi.

Gjatë natës ka mbizotëruar mot i kthjellët dhe i ftohtë me vranësira të vogla, ndërsa në pjesët lindore ka pasur vranësira të shtuara lokalisht. Në verilindje ka rënë borë e lehtë. Gjatë gjithë natës frynte erë, veçanërisht përgjatë Povardarietos, ku frynte një erë e fortë veriore.

– Mëngjesi i sotëm është i kthjellët dhe i ftohtë në pjesën më të madhe të vendit, ndërsa në vendet lindore me vranësira mesatare deri në të konsiderueshme.