Ndërroi jetë veterani i arsimit në Tetovë, themeloi shkollën shqipe në fshatin Llacë

Sot ndërroj jetë Zeqir Ismaili, Ish i burgosur politik.
Përveç kësaj ai ishte ish Ushtar i UCK-së, njeriu i pa lodhur për çështje kombëtare dhe shoqërore, themelues i shkollës shqipe në fshatin Llacë – Tetovë etj.

“I përjetshëm qoftë kujtimi për ty Gjysh
Jam krenar që jam nipi yt!

Zoti të faltë Xhehnetin.
Prehu në paqe!”, ka shkruar nipi i tij Florim Arifi duke ndarë dhembjen në rrjetet sociale.