Maqedoni

Ndërroi jetë mjeku 35 vjeçar në Maqedoninë e Veriut

Dje, në moshën 35 vjeçare, pas një sëmundjeje të shkurtër ka vdekur mjeku Simon Vasilev. Ai ka lindur në vitin 1986 në Shtip.

Dr. Vasilev ka diplomuar në Fakultetin e Mjekësisë në Stara Zagora, Bullgari dhe ka punuar si kirurg i përgjithshëm në Spitalin klinik Shtip. Aktualisht vijonte studimet e specializuara në Maqedoni, për të marrë titullin e mjekut specialist.

Qyteti i Shtipit dhe profesioni i mjekësisë theksuan se humbën një person jashtëzakonisht të rëndësishëm në profesionin e tyre dhe i obliguan kolegët të vazhdojnë rrugën e tyre profesionale.