July 23, 2024
Maqedoni

Murseli nis fushatën në Tetovë

Kandidati për Kryetar të Komunës së Tetovës nga radhët e Koalicionit Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa, Vullnet Murseli, fushatën e nisi nga zemra e Qytetit të Tetovës, ku gjatë takimeve me qytetarët, afaristët, biznesmenët dhe esnafët e qytetit, diskutoj për zhvillimin e disa veprimtarive si dhe për rikonstruimin e Qendrës Tregtare “Driada”, dhe transformimin e Sheshit “Iliria” e ku mes tjerash Murseli theksoi se me ardhjen tonë në krye të Komunës së Tetovës.

Murseli ka thënë se komuna nuk do të jetë e uzurpuar siç është tani, ajo do t’ju kthehet qytetarëve e hallexhinjëve të qytetit tonë.

Reklame
Custom Text

“Transparenca do të jetë njëra ndër shtyllat kryesore të qeverisjes sonë lokale dhe me institucionet lokale” ka shtuar Murseli. /Tetova1/